Canoe Freestyle development camp


ICF (International Canoe Federation) arrangerer i perioden 20. mai til 1. juni «Canoe Freestyle development camp» i Plattling (Tyskland).


Canoe Freestyle development Camp er et talentutviklingsprogram for unge talentfulle padlere. Deltakere på campen vil få veiledning av meget erfarne og kompetente veiledere, blant annet vår egen Valerie Bertrand. Deltakerne får derfor de aller beste forutsetninger for å kunne videreutvikle seg til å bli enda bedre padlere.

Siren i aksjon

Siren Sætre er en av to heldige kandidater fra Norge som nylig ble godkjent av ICF som kvalifiserte deltakere på arrangementet. Siren tok selv initiativet til å få bli med på arrangementet. Hun fikk full backing fra klubben da hun presenterte ønsket sitt, og NPF gav tommel opp til søknaden.


Dette blir en fantastisk mulighet for Siren til å utvikle seg videre innen freestyle. Vi ønsker henne en god reise og ser fram til at hun kommer tilbake fra campen med masse ny erfaring og masse inspirasjon til fortsettelsen av sin padlekarriere. Vi ser fram til å følge med på Siren og hennes videre padlekarriere. 

Les mer om campen her:
https://www.canoeicf.com/news/canoe-freestyle-development-camp-and-judging-seminar-set-plattling

Bookmark the permalink.

Comments are closed.