ELVEPADLING

Turpadling og trening
Kongsberg Padleklubb har elvepadle trening på tirsdager. Enten ute på elva eller i svømmehallen i vinterhalvåret.

Terminliste
Oppdatert terminliste med treninger, turer og kurs finner du på Kongsberg padleklubb sin Facebookgruppe: https://www.facebook.com/groups/791210664345894/ og i klubbens «hva skjer» Google kalender.

Fersk padler?
Det er helt greit å komme på tirsdagstrening om du ikke har padlet før, men ta kontakt med styret@kongsberg-padleklubb.net eller på Facebook på forhånd.

Innetrening i vinterhalvåret
I vinterhalvåret og ut april har vi innetrening i Kongsberg svømmehall.
Se informasjon her.

Utetrening på Tirsdager
Oppmøte er kl 18:00 i Mai, Juni, Juli, og kl 17:30 i April, September og Oktober (siste trening er uken før høstferien). Oppmøte ved padlebua. Hvor vi padler avtales når vi møtes ved Padlebua ved Volvo på Gomsrud.

Padlebua
Padlebua er ved Kloppfoss. Kjør inn i industriområdet på Gomsrud (Bil Spiten, NAF etc sydover fra Kongsberg på rv40). Se etter en rød arbeidsbrakke på høyre side. Kart
Padlebua er låst med nøkkel siden det er mye fint utsyr der. Ta kontakt med styret@kongsberg-padleklubb.net om du trenger nøkkel. Det er 500 kr i depositum for å få nøkkel.

Utstyr
Klubben har kajakker, årer, vester, spruttrekk og hjelmer til utlån. Første gangen du padler holder det med regntøy og ullundertøy sammen med et par joggesko. Eventuelt anbefaler vi en billig våtdrakt fra fks. Europris eller lignende. Klubben har også ett sett med padletøy. Dette ligger ikke i padlebua, så send en mail til styret, så kan noen ta det med på neste trening. Det er ingen grunn til å investere i noe utstyr før du har vært med på noen treninger og ser om du liker elvepadling. Det er lov å låne utstyr utenfor klubbtreningene for et lite vederlag dersom du er medlem. Se mer informasjon om vilkår og priser på siden om medlemskap.

Comments are closed.