Lavterskel klubbtur HAV 15.-16. juni

Padletur på havet med overnatting i telt på en øde øy.

Vi kjører en overnattingstur med havkajakk i rolige padleomgivelser. Målgruppen for denne turen er alle som ønsker å være med på overnattingstur i telt/hengekøye/padlehuk hvor vi pakker alt vi trenger i kajakkene våre, enten du er erfaren eller helt nybegynner. For de som eventuelt skal på grunnkurs første helga i juni, så er dette en utmerket mulighet til å få mer glede av turdelen med padling.

Turen vil starte et sted på havet lørdag morgen, 15. juni, med hjemkomst til samme sted søndag ettermiddag 16. juni. Vi organiserer felles middag lørdagen og er behjelpelig med planlegging av både utstyr og mat utover dette for at alle skal få en positiv opplevelse.

For å være med på turen må du ha våttkort med Grunnkurs Hav eller tilsvarende og være medlem i Kongsberg Padleklubb.

Destinasjon velges nærmere turhelgen, hvor vi etterstreber oppstart maks 2 timer kjøring fra Kongsberg. Meld din interesse til turleder Tomas Steiro, 95885349, tomas.steiro@gmail.com for spørsmål eller andre ting. Vi padles!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.