Danish White Water Games 2017

Då har tre av klubben medlemmer varit i Dala Floda 7-9 juli og deltagit i DWWG. En junior Melker Bergan og to damer Heidi Toftner og undertekknede Helena Bergan konkurrerte i kajakk, og så var det norske master damelaget i rafting med, der undertekknede også var med. Ett som alltid flott arrangemang effektivt gjennomført då det var mange ulike konkurranser som skulle gjennomføre. Kajakk; sprint, slalåm og cross. SUP; sprint, slalåm og cross og Rafting: sprint, H2H, Slalåm og utfør. Vi i raftinglaget fikk god konkuranse trening mot de unge spreke danske damerne. De var raskere en oss i starten, men vi høll ut i lengden. I slalåm gikk de meget bra før oss, god progresjon sedan sist gang, padlede prikk fritt gjennom alle slalom portene i første runde. Vi har fått mye trening i slalåm anlegget i kloppfoss.
I kajakk var Melker (junior) med i herreklassen, då han i år var eneste junior. Det gikk bra, i slalåm tog han en flott 3 plassering og sammenlagt en 5 plass. I dameklassen fikk jag en 4 plass og Heidi Toftner en 6 plass, første plassen gikk til Ine Skjørten Willson.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *