Danish White Water Games 2017

Då har tre av klubben medlemmer varit i Dala Floda 7-9 juli og deltagit i DWWG. En junior Melker Bergan og to damer Heidi Toftner og undertekknede Helena Bergan konkurrerte i kajakk, og så var det norske master damelaget i rafting med, der undertekknede også var med. Ett som alltid flott arrangemang effektivt gjennomført då det var mange ulike konkurranser som skulle gjennomføre. Kajakk; sprint, slalåm og cross. SUP; sprint, slalåm og cross og Rafting: sprint, H2H, Slalåm og utfør. Vi i raftinglaget fikk god konkuranse trening mot de unge spreke danske damerne. De var raskere en oss i starten, men vi høll ut i lengden. I slalåm gikk de meget bra før oss, god progresjon sedan sist gang, padlede prikk fritt gjennom alle slalom portene i første runde. Vi har fått mye trening i slalåm anlegget i kloppfoss.
I kajakk var Melker (junior) med i herreklassen, då han i år var eneste junior. Det gikk bra, i slalåm tog han en flott 3 plassering og sammenlagt en 5 plass. I dameklassen fikk jag en 4 plass og Heidi Toftner en 6 plass, første plassen gikk til Ine Skjørten Willson.

Sjoaturen 2015

Bilde

Under Sjoaturen 2015 hade vi også med raften, på lørdagen hade vi en tur i Otta elven, med tre barn i båten. Vi koste oss i båten i vannet med bølgerne og med sjoklade. Samtidigt som vi var der var det en stor gruppe med kajakkpadlare fra OEK som vi sammkjørde med, trevligt med stor aktivitet på elven. På søndagen var vi to raft båter, Heidal IL og KPK som padlede raft i Sjoa, se Camilla Skinne Tangen video på fb

P1030416 (1)