Teknikkurs 13 – 14. mai

Dere som har padlet sånn omtrent en sesong er i rute for to kurs: Sikkerhetskurs og teknikkurs. Teknikkurset blir lørdag 13. og søndag 14. mai i år, totalt 16 timer.

TK1Teknikkurset er trening på detaljer, på enkel elv. Fokuset er å lære, ikke å overleve, og da må det være forhold som er lette å håndtere.

Kurset er både kvalifiserende i Våttkortstigen og et nyttig kurs for deg som har grunnkurs og vil bli en teknisk bedre padler.

NPFs hovedmål for kurset er: Deltakeren får en grundig gjennomgang av grenens tekniske ferdigheter, både med hensyn til teknikk og sikkerhet. Etter endt kurs kan deltakeren utføre god teknikk i rolige omgivelser. Du kan lese mer om kurset på NPF sine sider: http://padling.no/kurs-og-utdanning/vaattkort/de-ulike-kursene-i-npf-vaattkort/elvepadling/teknikk-kurs-elv/

TK2Kursholder og veileder på kurset er Dag Sandvik, en av landets mest erfarne brattpadlere og en veldig dyktig veileder.

Baser deg på overnatting i telt om du ikke har annen overnatting. Lørdag kveld vil vi forsøke å få til felles grilling for alle padlere i området.

Pris for kurset er kr 1800 for medlemmer av Kongsberg Padleklubb,  for andre er prisen kr 2300 kr, som inkluderer medlemskap om du vil.

Påmelding på Våttkort: https://www.vaattkort.no/Event/Booking/2490
Bruk denne for å melde deg på, da får vi opplysninger vi må ha for å kunne dele ut Våttkort med kursbevis. Får du problemer med dette, ta kontakt.

Påmeldingsfristen er 01.05.17, påmeldingen er bindende.

Når påmeldingen er registrert på våttkort og du har fått bekreftelse på mail må du betale kursavgiften til Kongsberg Padleklubb konto nr. 2291.20.29321 og merke det med Teknikkurs Elv og navnet ditt senest en uke før kurs start.

Bookmark the permalink.

Legg igjen en kommentar