Informasjon om vårens aktiviteter i Kongsberg Padleklubb

Våren er over oss, isen er borte og snøen smelter til vann i elvene. Denne våren er det mye som skjer i Kongsberg padleklubb, mer informasjon finner du på nettsidene.

Viktige datoer

21. April: Sesongstart med grilling
Oppmøte 17:30 ved Padlebua på Gomstrud. Mer informasjon her.

8-10. Mai: Teknikkkurs elv
Dag Sandvik en av norges beste padlere og veiledere kommer til Kongsberg for å holde kurs for oss.  Mer informasjon og påmelding her.

8-10. Mai Breddesamling Freestyle
En morsom og lærerik helg. Invitasjon finner du her.

Uken 18-22. Mai: Sikkerhetskurs elv
Dette er et det viktigste kurs for de som har grunnkurs elv da det er kurset du lærer å redde situasjonen og berge kameraten din.  I løpet av uka blir det en kveld med teori, to kvelder med praksis på elva og en kveld med førstehjelp. Arild Arnesen er veileder.  Oppdatert informasjon om påmelding og eksakte datoer for kveldene kommer straks her på nettsidene.

31. Mai: Padlingens dag på Museumsstranda
Dette er dagen du burde invitere venner og bekjente som ikke har prøvd padling før. Vi stiller med elvekajakker, havkajakker, raft og kano og har prøvedag nedenfor Nybrufossen fra kl 12 og utover. Vi trenger mange frivillige til å hjelpe til. Dette har før vært en veldig hyggelig dag. Vi fyrer opp grillen og det er pølser til alle så langt det rekker.  Mer informasjon på nettsiden.

4-7. Juni: Østerdalsrunden
Padling på grad III til V for de litt mer erfarne. Mer informasjon og påmelding kommer på nettsiden.

12-14 Juni: Nybegynnerkurs elv
Første dag er i Kongsberg, men søndagen blir det en hyggelig og spennende tur på Tinnelva. Mer informasjon og påmelding kommer på nettsiden.

16. Juni. Sikkerhetskveld i Kloppfoss
Alle har godt av en repetisjon av elvesikkerhet. Vi bruker kvelden til å trene sikkerhet sammen i Kloppfoss. Oppmøte til vanlig tid kl 17:30 ved Padlebua på Gomstrud.

Tirsdagstrening elv
Som vanlig blir det tirsdagstrening på elva år også . Vi endrer litt på opplegget i år i forhold til tidligere. Det blir fast oppmøte ved Padlebua på Gomsrud kl 17:30 hver tirsdag untatt helligdager og fellesferie. Vi henter utsyr, før vi så drar til et sted tilpasset alle deltakerene.

Flattvann og havpadling
I Kongsberg Padleklubbs har som før båthus ved Hellebæk hvor vi har tre havkajakker og flere forskjellige flattvannskajakker som klubbens medlemmer kan låne for padling på Lågen og på turer arrangert av klubben. Det er også plass for aktive medlemmers kajakker i båthuset. Det er padlere på Lågen fra Hellebæk nesten hver dag. Vi har satt torsdager kl 18:00 til fellestrening både for flattvann- og havpadling. Opplegget tilpasses deltagernes ambisjoner og ønsker. Info om treningsdager, turer etc. vil bli lagt ut på padleklubbens forum. Ved spørsmål kontakt Hav og Flattvannsansvarlig Håkon Eide: hak.eide@gmail.com tlf: 98854387

Rafting
Planen er å komme i gang med flattvannstrening (teknikk, intervall og utholdenhet) 15.4. Vi vil annonsere dag, tidspunkt og sted på Forumet. Fint om de som er interesserte tar kontakt med Helena (helena.bergan@hotmail.com) og Ella (ellacamilla@hotmail.com).

Oppdatert informasjon
Oppdatert informasjon om aktiviteter legges ut her på nettsiden. Følg med for å få med deg hva som skjer.

Impulsturer og forum
Som før organsiseres det turer og impulstreninger også utenom det som er annonsert. Turene organsieres via forumet på nettsiden. http://www.kongsberg-padleklubb.net/phpBB3/ Husk at du kan få varsel på mail eller tapatalk når det postes noe.

Kontakt
Ønsker du kontakt med styret kan styret nå kontaktes på styret@kongsberg-padleklubb.net. Det er bare å ta kontakt om du vil arrangere en aktivitet eller brenner for noe så skal vi legge til rette så godt vi kan.

13-06-20_Test-try-1

Bookmark the permalink.

Legg igjen en kommentar