Gjennomført teknikkurs 26.-27. april

Helgen lørdag 26. og søndag 27. april arrangerte Kongsberg Padleklubb teknikkurs med 9 deltagere og Dag Sandvik som veileder. Dag Sandvik er en av Norges beste padlere og en veldig god instruktør med opphav i Voss Padleklubb.

Teknikk-14-1_smallKurset ble holdt over to dager på henholdsvis 9 og 7 timers økter. Første dag ble gjennomført i sin helhet i Kloppfoss med en rolig start på land med ca to timer teori om padleteknikk og bevegelse av båt og kropp. Det ble lagt fokus på blant annet bruk av blikket og overkroppen for å lede kajakken i ønsket retning, og riktig padleteknikk for fremdriftstak.

Teknikk-14-3_smallDag to av kurset ble startet i Kloppfoss med en gjennomgang av video fra gårsdagens strømskille-trening. Her kunne alle deltagerne få en tilbakemelding på hva de var gode på, og hvordan de kunne forbedre seg.

Teknikk-14-5_smallKurset ble avsluttet i Jondalselva hvor det ble satt opp et par porter til en vanskelig og en lettere slalomløype.

Bookmark the permalink.

Legg igjen en kommentar