Introduksjonskurs ungdom 5. og 12. januar 2014

Ser det gøy ut med padling? Har du lyst til å prøve? I bassenget? Kongsberg padleklubb holder introduksjonskurs for ungdom på søndagene 5. og 12 januar 2014, begge dager kl 1000 – 1200. Kurset går over 4 timer, altså begge søndagene.

Introduksjonskurset er en første smak på padling, og vi holder dette tidlig på året for at deltakerne skal kunne delta på bassengtreninger utover vinteren. Intro-kurs og bassengtrening vil gjøre overgangen til «ekte» padling lettere. Nybegynnerkurset kjører vi på våren/forsommeren.

Vi ønsker å få med oss ungdom (og foreldre) som synes padling og elvepadling virker gøy, og som har lyst å prøve dette på en enkel måte.

Instruktører på kurset er Halvor Heggem og Øystein Resser.

Kursavgift er kr 200. For videre deltakelse på klubbtreninger må en tegne medlemskap i klubben. Vi har ikke treningsavgift på vanlige klubbtreninger.

Påmelding til oddj@resser.no innen 3. januar.

Padleforbundet om introduksjonskurs: Deltakeren introduseres til kajakken og utstyret. Etter endt kurs har deltakeren gjennom enkel praktisk øvelse lært å bruke kajakk, åre, trekk og vest. Kurset skal motivere for videre opplæring i padling.

Bookmark the permalink.

Legg igjen en kommentar