Slalåm NM Voss

KPK stilte sterkt i NM i Voss.  Lørdag var det trening på Bjørke og alle mann var på vannet og trente. Utover dagen startet det å bøtte ned og utover natta kom det masse regn. Elva blei 11 ganger så stor og konkurransen ble flyttet til Raftingsenteret.  Bane ble hengt opp og konkurransen startet bare litt forsinket.

Firer deltakere fra Kongsberg stilte i tre forskjellige klasser. Håvard Heggem i K1 Junior. Tora Heggem og Ella Camilla Dale i K1 Damer og Karsten Dons i C1 Herrer.  Jonny padla for Larvik I K1 Herrer. Asbjørn, Anja, Kai og Tom Andre var frivillige og heiagjeng.  NM var ganske stort med 25 startende og en god del tilskuere.

DSC_0858
Foto: Kai Ottesen

DSC_0884
Foto: Kai Ottesen

DSC_0888 Foto: Kai Ottesen

Resultatene viser at vi ikke er langt unna pallen. Håvard og Tora tok hver sin 4. plass, mens Ella fikk en 6. Karsten tok siste/første plass i C1 som eneste deltaker i klassen. Jonny padlet for Larvik PK og tok en svært sterk 2. plass rett bak vinneren.

Fulle resultater finner du snart på Padling.no

Bookmark the permalink.

One Comment

  1. Helt kong tilbakeblikk der Karsten!
    Fint å se at det blir lagt ut info slik at man ser det er aktivitet på gang!

Legg igjen en kommentar