Elvepadlefestival for barn og unge 18-20 juni

Hva skjer?

Helga 18-20 juni ønsker Kongsberg Padleklubb å invitere til en minifestival for vår yngste padlere med familie, lek og moro. Vi disponerer lokalene til Kongsberg Jeger og fisk med muligheter for sosialt samvær, matlaging og toalettfasiliteter. Det er plass til telting på plenen utenfor.

Vi har et mål om å oppgradere litt og forsøker å få satt opp et tørketelt og en badestamp slik at frosne småpadlere kjapt kan varmes opp igjen etter padling. Vi kjøper inn godt med ved til et skikkelig bål og lager god stemning på stranda nede ved elva. Kreative sjeler har også snakket om en zipline over elva!

Covid: Sist gang vi hadde samling for barn og unge i Kongsberg var i 2019 med 30 unge padlere. Det ble dessverre ikke noe samling i Kloppfoss i 2020 på grunn av Covid, men vi velger å være optimistiske og satser på å få det til i år dersom FHI regler tillater det. Hold av datoen og kryss fingrene. Vi holder dere løpende oppdatert!

Aktiviteter: 

Det vil i hovedsak dreie seg om å la barna utfolde seg i trygge rammer, gis muligheten til å treffe andre yngre padlere og utfordre seg selv om de ønsker det. Vi hyrer inn instruktører, og setter stor pris på padleforeldre som kan hjelpe til med å taue svømmere og holde oppsyn. Vi satser i hovedsak på å holde oss i Kloppfoss. Dersom forholdene tillater det, vil vi ta en tur på Tinnelva på lørdag med kajakker og klubbens raft. Ungdom som ønsker litt mer utfordring har også mulighet til å ta en tur i Grettefoss.

Pris: 500kr pr barn. Kosten går i sin helhet til å dekke instruktører, ved og leiekostnader. Påmelding kommer!

Kongsberg Padleklubb har noen barnekajakker. Ta kontakt med Ketil Flom eller Bent Erik Bjørkli på Facebook Messenger dersom du ønsker å låne en av de eller har spørsmål om arrangementet.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.