Teknikkurs elvepadling 5-6 juni

Dere som har padlet sånn omtrent en sesong er i rute for to kurs: Sikkerhetskurs og teknikkurs. Teknikkurset blir lørdag 5. og søndag 6. juni i år, totalt 16 timer.

TK1

Teknikkurset er trening på detaljer, på enkel elv. Fokuset er å lære, ikke å overleve, og da må det være forhold som er lette å håndtere.

Kurset er både kvalifiserende i Våttkortstigen og et nyttig kurs for deg som har grunnkurs og vil bli en teknisk bedre padler.

NPFs hovedmål for kurset er: Deltakeren får en grundig gjennomgang av grenens tekniske ferdigheter, både med hensyn til teknikk og sikkerhet. Etter endt kurs kan deltakeren utføre god teknikk i rolige omgivelser. Du kan lese mer om kurset på NPF sine sider: http://padling.no/kurs-og-utdanning/vaattkort/de-ulike-kursene-i-npf-vaattkort/elvepadling/teknikk-kurs-elv/

TK2Kursholder og veileder på kurset er Jonny Haugen, en av landets mest erfarne padlere og en veldig dyktig veileder.

Baser deg på overnatting i telt om du ikke har annen overnatting. Lørdag kveld vil vi forsøke å få til felles grilling for alle padlere i området.

Pris for kurset er kr 1800 for medlemmer av Kongsberg Padleklubb,  for andre er prisen kr 2300 kr, som inkluderer medlemskap om du vil.

Påmelding:

Betaling skjer til Kongsberg Padleklubb, Kontonummer: 2291 20 29321. Betalingen gjøres ved endt kurs. Husk å skrive navn og hvilket kurs det gjelder i merknadsfeltet. Vippsnummer 523662 kan også brukes.

Du melder deg på vaatkort.no (settes opp om få dager), eller sender du en mail med navn, adresse og telefonnummer og våtkort nummer og bekreftes det at en har lest og akseptert KPKs Vilkår for deltakelse turer og kurs.

Påmelding og spørsmål rettes til Kursleder Jonny Haugen: jonnyagnarhaugen(a)gmail.com eller Bent Erik Bjørkli: bentrik(a)gmail.com, telefon 95885401

Bookmark the permalink.

Comments are closed.